header

header

15 november 2010

Tjejhelg!!!!

För första gången sen lillan föddes så var jag iväg helt själv utan sambo och barn i helgen!!!!! Det var mina kära "mamma-kompisar" och jag som styrde kosan mot Stockholm i lördagsmorse för några ego-dagar utan män eller barn och jisses vilken lyckad helg. Vi hade verkligen superkul! På vägen ner stannade vi till i Barkarby där jag måste erkänna att dom hade en schysst outlet - inte för att jag handlade - men det fanns andra i sällskapet som gjorde riktiga fynd! När vi kom till Stockholm och hotellet och hade checkat in blev det äntligen en massa shopping!!!! Tack vare mina kära föräldrar kunde även jag shoppa loss - stort tack mamma och pappa! Det blev några toppar och lite till sambon och lillan.

När klockan närmade sig 18 och affärerna stängde begav vi oss tillbaka till hotellet. Väl där var planen att vi skulle svida om och gå ut och äta gott. Själv var jag så trött att jag funderade på hur sjutton jag skulle orka med det och till min stora glädje kände alla andra precis likadant. Sagt och gjort, det blev mysbrallor, mat på hotellrummet och en massa fnitter och prat i stället. Hur gôtt som helst! Eftersom ingen av oss är några nattsuddare släcktes lampan ganska tidigt, vilket var precis vad 4 shoppingtrötta småbarnsmammor behövde.

Söndagen började vi med en lång hotellfrukost (där man som vanligt proppade i sig alldeles för mycket. Vilket i och för sig visade sig vara taktiskt bra för jag klarade mig läääänge utan att bli hungrig). Efter utcheckning satte vi oss i bilen och for till Älvsjö och årets Hälsomässa. Hade inga som helst förväntningar men det visade sig vara riktigt lyckat. Där hittade man nya träningstrender, måååånga hälsopreparat där det ena var bättre än det andra (själv kände jag mig mest skeptisk åt alla konstiga saker som visades), många "själv-hjälpsböcker" (köpte ett par så nu ska jag lära mig att leva i nuet) och naturligtvis fanns det en massa kändisar där som promotade sina produkter. Jag hamnade på en föreläsning med Charlotte Perrelli och den var helt ok måste jag säga. När klockan närmade sig 14 kände vi alla att vi var nöjda så då blev det bilresa hem till Borlänge. Väl hemma blev det många kramar från lillan och lite firande av sambon på Fars Dag.

Slutligen vill jag tacka mina fina vänner för en kanonhelg i Stockholm! Det var superkul och jag hoppas att vi kan göra om det snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!