header

header

17 november 2010

Lussebullar & skidpremiär!

Som jag tidigare nämnt så har jag hamnat i julstämning och den har fortsatt även i dag. Tack vare denna stämning blev det julmusik och lussebullsbak i eftermiddags. Jag bakade (junior här hemma gillar inte att bli kladdig om fingrarna och ville inte ta i degen) och den lilla petade i russin i bullarna. Ett och annat russin slank ner i magen på henne och hon var såå nöjd då hon fortfarande ser russin som godis! Måste erkänna att lussebullarna blev riktigt goda och det luktade väldigt gott i huset när de var klara.


Här petas russinen i bullarna. Det färdiga resultatet!

I kväll ägde en stor premiär rum för den vinterälskande, skidtokiga och snudd på träningsmaninska människa som bor i det Henrikssonska/Åbergska hemmet. I kväll fick jag äntligen dra på mig pjäxorna, spänna på mig skidorna och bege mig ut i den mörka vinterskogen. Herregud vad jag har längtat efter detta tillfälle. Ända sen snön försvann i våras närmare bestämt, så lyckan var total kan jag lova. Det hela blev ju inte direkt sämre av att det gick förvånansvärt lätt - det var så j-kla kul helt enkelt. Hoppas allt håller i sig, då kan det bli en riktigt rolig vintersäsong!



Nu ska jag hålla tummarna och hoppas att jag inte drabbas av någon otäck bacill utan att jag håller mig frisk. C-vitamin, äppelcidervinäger och vitlök, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!