header

header

27 augusti 2010

God morgon.....

... eller en riktig "lyxmorgon" som lillan uttryckte det. Ja, vi kan inte klaga på denna morgon hittills. Vi har fått sova tills vi själva vaknade, jag vaknade i och för sig tidigt som vanligt men ändå av mig själv. Jag har hunnit med en lååång morgonpromenad, vi har ätit frukost i lugn och ro och nu myser vi i soffan. Lillan kollar på Bompa och jag surfar - riktigt soft med andra ord och en riktigt bra start på denna fredag! Inget särskilt har vi planerat men ett besök till Kupolen kommer det nog bli och sen lunch hos vänner - oops, hade visst planer i alla fall :)

I helgen ska vi, även då, ta det ganska soft. Träning blir det naturligtvis och sen ska vi på 30-års fest med 80-tals tema, me like. Jag brukar vanligtvis inte gilla att gå på temafester där man ska klä ut sig men den här gången tror jag att det kan bli bra. Kommer ju inte behöva klä ut mig utan bara ta en titt bakåt i mitt liv och se tillbaka på min hårdrocksperiod. Jag hade ju turen/privilegiet att växa upp när hårdrocken var som störst och det var nitar, tights och pudelfrissor som gällde. Säger inget mer men det kanske är en liten hint om vad som kommer influera mig till denna fest!

Nu ska vi mysa lite till innan det är dags att försöka hoppa ur pyjamasen!

Fridens!

1 kommentar:

  1. Vad härligt det låter! Hoppas man får se en bild på 80-tals Carina sen ;) Ha så kul på festen och trevlig helg! Kram!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!