header

header

5 juni 2010

Underbara morgon!

Lördag morgon, solen strålar och värmer och jag har varit ute på en härlig morgonrunda i det vackra vädret. Älskar att vara ute tidigt när inga andra är vakna och luften är så där härlgt kylig och klar. Halsen är fortfarande inte bra men på bättringsvägen så det blir att hålla sig till snabba promenader i stället för att träna. Bättre än ingenting och sen går jag och lyssnar på en talbok som är superbra vilket underlättar en hel del.

I går var jag och lillan på dagsutflykt till vackra Säterdalen. Vi hade sällskap av massa kompisar och det blev mycket lek och bus för barnen och härliga samtal för oss mammor. Vi hade med oss lunch så det blev picknick i det fira. Tänk att mat alltid ska smaka så himla mycket bättre när man äter den ute! Dagen i Säterdalen tog ut sin rätt och när vi for hem slocknade lillan på några sekunder :) Tack alla ni som var med, det var super kul och det måste vi definitivt göra om igen! Återstoden av dagen tillbringades med att inhandla och plantera kryddor, klippa gräsmattan och städa huset. En mycket bra fredag med andra ord.

Har inga särskilda planer för helgen mer än att ta vara på det fina vädret som råder ute. En liten förhoppning är att jag kanske, kanske kan ta ut racern en liten sväng i morgon. Abstinensen efter att träna är stor nu kan jag lova.

Här kommer en bild på min fina Mors dagspresent som kom med posten häromdagen.
Örhängena kommer från Edblad. Ett företag vars design på sina smycken verkligen fallit mig i smaken.

Ha det gôtt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!