header

header

15 maj 2010

Premiärdags!

De senaste dagarna har varit underbara trots att regnet har stått som spön i backen - man har ju varit ledig!!!! Det ska väl erkännas att det varit lite drygt med allt regnande men idag kom ju solen vid 10-rycket och sommaren med den! Det ser väl inte så ljust ut att den ska stanna men man får vara glad åt det lilla.

Har hunnit med en hel del premiärer de senaste dagarna. I dag var det flera stycken som avklarades: en skön solstund på altanen - den första, riktiga i år, rullskidorna dammades av och första passet var ett faktum - gick över förväntan men jag reserverar mig lite, kommer nog ha ont i morgon, första träningspasset i korta tights och kortärmat (stooor kontrast gentemot gårdagens pass) och första middagen för året på altanen. Har haft en riktig kanondag med andra ord!

Även i går begicks en premiär i ösregnet. Har blivit bekväm på äldre dar och vill inte gärna träna ute när det är dåligt väder men jag tog mig i kragen och masade mig ut. Var ute och sprang i skogen och det var faktiskt riktigt skönt. Det regnade en del men det var inte kallt och då är det nemas problemas att träna ute utan riktigt behagligt. Kan ju kan meddela att under detta pass blev badpremiären för året är avklarad. Det är mycket vatten i skogen just nu, resten kan ni räkna ut själva....

Undrar vad morgondagen har att bjuda på? Svårt att slå den här dagen kanske men man är ju ledig och bara det är ju guld värt!

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!