header

header

16 maj 2010

Gôr bra söndag!

Vissa dagar är onekligen bättre än andra och fastän det inte varit lika bra väder idag som igår så har den här söndagen varit riktigt bra. Vaknade tidigt efter en sömnlös natt - jag och sambon såg en film i gårkväll A perfekt getaway som egentligen inte var speciellt otäck men har man livlig fantasi så går det alldeles utmärkt att skrämma upp sig. Nattens drömmar har präglats av mördare som jagat mig och som jag gick crazy bananas på med en elvisp. Nåja, tidig morgon innebär ju alltid en skön morgon för sig själv och frukost i lugn och ro - aldrig fel.

Dåligt väder på förmiddagen gjorde att träningen fick vänta till kvällen och vips så hade man hur mycket tid som helst att fördriva. Kände en länge saknad lust att pyssla så jag drog igång och sydde lite och fixade på altanen. Nu fattas bara nya dynor till möblerna och sen är den helt ok. Lite av resultatet syns nedan.

Bild 1:Lobelia, Bild 2: En länge saknad prickig vaxduk har hittats, Bild 3: Mer blommor

Eftermiddagen tillbringade jag ute då lillan ville leka och sambon tränade. Blev inspirerad av grannarna som grävde i rabatterna och vips hade jag fixat till våra rabatter och flyttat en syrén. Fattar inte att man går och gruvar sig för sådana här saker, tar man bara tag i det så tar det ju inte speciellt lång tid och sen är det ju ganska kul också. När sambon kom hem var det min tur att träna. Stack till Bergebo och där avverkades många intervaller. Gick riktigt bra och var tro det eller ej kul.

Nu ska denna helg krönas med ännu en film - Avatar ligger i dvd:n och väntar. Får väl se vad man blir jagad av i natt..........
På återhörande!
PS: för er som inte är bevandrade i det värmländska språket så betyder gôr bra (vilket ingår i dagens rubrik) jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!