header

header

27 februari 2010

Ljuva lördag.

Vaknade upp från OS-koman idag och insåg att det faktiskt är slut om 2 dagar! Vad i all världen ska man göra då?? Här hemma är det bara SVT och en massa sport som har avverkats den senaste tiden. Härligt! Vet ärligt talat inte vad som har gått på de övriga kanalerna. Vill inte tänka på den abstinens som kommer infinna sig efter morgondagens 5 mil. I och för sig kommer väl program som Mästarnas mästare tillbaka och premiärer av bl a Desperate Housewives & Cougar Town att se fram emot men det är inte samma sak. Av någon konstig anledning känns det inte lika "onyttigt" att se på idrott på tv som de andra programmen man följer. Vet inte varför det känns så men så är det.

I morse upptäckte jag till min fasa att temperaturen för första gången på väldigt länge hade krupit upp över noll-strecket. Usch och fy. Hade tänkt åka klassiskt men att få bra fäste runt nollan är ganska svårt så jag tänkte om och tog fram skate-laggen i stället. Har ju turen att ha en personlig vallare så sambon gick ut i vallaboden och vallade mina skidor och kan bara säga en sak: vilka spjut!!! Hade otroligt bra glid och träningspasset gick bra trots ett riktigt sugföre.

Återstoden av dagen har jag mest varit trött - lillan ha slutat sova middag så nu får man inte vila mitt på dagen längre utan nu går det i ett. Detta har resulterat i att hon sover hela nätterna i sin säng vilket är otroligt skönt men jag saknar den där timmen som man hade för sig själv mitt på dagen måste jag erkänna. Vi har dock hunnit med en del: Lillan har åkt skidor som hejsan hoppsan här ute, vi har hämtat min födelsedagspresent. Jag har nämligen fått en racer-cykel!!!!! Inte illa! Jag har titta på en länge länge men inte fått tummen ur men igår kom sambon hem och meddelade den glada nyheten. Ett stort TACK!!!! Nu kanske det inte blir pesten när våren kommer. Nu har man ju något att se fram emot när vägarna blir bara igen :)

Nu blir det till att hålla tummar och tår för att det går bra för svenskorna på sista distansen i OS i kväll. Hoppas att ingen åkare med trätänder vinner, fast risken är ju överhängande tyvärr....

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!