header

header

22 januari 2010

Fredag!

I dag har vi haft en riktigt bra mamma-dotter-dag här på Arturs gata. Det har varit en dag då lillan fick börja dagen med att se på Bompa för jag skulle städa och köra ett intervallpass på spinningcykeln. Vid 10 mötte vi upp kompisar till både mig och lillan i Plättbacken. Där blev det full karriär utför backen på boben - alltid lika kul! Efter lunchen fick jag en härlig timme i soffan med den bok jag för tillfället håller på att läsa "Lilla hjärtat", en psykologisk thriller som börjar ta sig rejält. I eftermiddags blev det bl a muffinsbak - blåbärsmuffins med crumble. En mycket uppskattad sysselsättning, speciellt det efterföljande smakandet på smeten.

Kvällen tillbringade jag i skidspåret, ja det blev dubbelpass för mig idag - vilken lyx! Mina lår höll dock inte riktigt med om detta för de var tämligen trötta efter morgonens cykling. Hur som helst var det skönt att åka i pannlampans sken. Vet inte riktigt vad det är med mig och Bergebo men vi har utvecklat ett speciellt förhållande där mycket konstigt händer. I dag kunde det ha blivit en viltolycka i skidspåret för min del. Kom utför en backe, på elljusbanan som tur var, och där i spåret stod en stor älg. Den tittade på mig, jag tittade på den och när jag var ca 3 meter från den så stack den iväg. Kunde med hjärtat i halsgropen konstatera att jag klarade mig även denna gång från att krascha in i ett vilt djur, det har varit nära några gånger nu.

Under mitt pass i kväll kom jag fram till att nu är det dags att försöka vända blad och börja på ett nytt kapitel i livet. Till att börja med ska jag försöka att inte se allt i nattsvart utan försöka göra det bästa av vad livet har att erbjuda. Det är väl inte helt lätt att genomföra misstänker jag men att ha kommit till den här insikten är väl åtminstone att ha kommit en liten bit på vägen!

I helgen ska det förhoppningsvis bli en del träning och utomhusaktiviteter. Sen kommer det säkerligen bli en del tid framför tv:n - det skulle visst vara sändningar från skid SM i Pite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!