header

header

5 januari 2010

Bonusdag!

En glad överraskning fick jag i går när jag kom till jobbet. Jag hade totalt missat att vi var lediga idag! Så nu blev det bara att jobba måndag och torsdag för min del - mycket välkommet.

Vet inte riktigt hur jag ska spendera denna dag men det lär ju inte bli några som helst problem att få den att gå. Misstänker starkt att jag kommer att tillbringa en del av den i skidspåret - även om det inte känns så lockande att sticka ut näsan idag. Kvicksilvret hade visst krupit ner till - 18 i morse men det är bara att pälsa på sig och köra lugnt så ska det nog ordna sig. I går var jag och sambon ute och tränade tillsammans, så himla kul. Att det sen kändes superbra gjorde ju inte saken sämre direkt. Det gäller att passa på att göra sådana här saker när man har barnvakt - farmor och farfar är här så vi har haft det lyxigt nu i några dagar.

Sitter här nere och eldar för att det ska vara varmt och skönt när de andra kommer ner. Kom då att tänka på när jag och några vänner var på OS i Lillehammer, -94 var det om jag inte missminner mig. Hur kom jag då att tänka på det nu? Jo, grejen var att vi bodde i militärtält och därför kunde elda - vilket var tur för det var runt -23 grader ute. Så varje natt skulle vi turas om att sitta eldvakt. När det väl blev min tur försökte min kompis väcka mig men han gav snart upp för jag var helt väck och han insåg snart att det inte skulle bli någon eld om jag skulle vakta. Där hade jag tur och fick mig en god natts sömn i stället. Det var en superresa och kommer möjligheten att åka på OS igen så kommer jag ta den. Det blev en hel del kul minnen från den resan.

Ha en riktigt skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!