header

header

2 december 2009

Onsdag

Sol och minus har det varit även idag - kanske är vintern äntligen på g. Ett steg närmare kändes det i alla fall i kväll när man kunde se VC-premiären i skidskytte från Östersund. Vackert vinterlandskap och en svensk dubbelseger på det, kan det bli bättre? Otroligt imponerande var det hur som helst - bara att gratulera!

I dag blev det en promenad till Kupolen när lillan sov. Köpte ett par coola, lite baggy jeans till henne. Det är ju bara några veckor kvar till jul så det blir väl tomten som kommer med dem. Hann även gå och strosa lite själv och drömma innan det var dags att gå hem igen. Eftersom det hann skymma innan vi kom hem så tillbringade vi resten av dagen inne. Jag hann göra undan lite trök-grejer medan lillan snällt satt och klippte, målade och la pussel. I kväll blev det en löptur igen i den härliga kylan.

Snart är det dags att knyta sig och försöka sova - det har tyvärr inte blivit så mycket av den varan den här veckan men det har gått bra ändå - men först ska jag kolla på Pernillas jul och förhoppningsvis få lite inspiration!

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!