header

header

4 december 2009

Helg & snö!!!!!

Äntligen är det vitt ute! Det har inte kommit supermycket snö men marken har fått ett tunt vitt täcke och det är betydligt ljusare ute fastän det är eftermiddag - en hel del att vara glad åt!

I morse blev det träning och att packa - hela familjen ska åka till Idre i kväll och vara där över helgen. Sambon ska valla åt en kompis som ska tävla och då passar jag och lillan på att följa med. Har även en så´n tur att en kompis ska med så då får man passa på att klämma lite lagg också! Har dock endast tagit med skate-grejer. För det första ska det bli snö - hatar att åka klassiskt när man inte har bra skidor och för det andra får man alltid så grymt ont i ljumskarna efter de första klassiska passen. Den smärtan skjuter jag på framtiden!

Vi har även hunnit med en tur till Falun. Har nästan köpt klart alla julklappar nu - jisses så skönt - och lillan uppförde sig exemplariskt fastän hon var tvungen att sitta i vagnen. Vad har hänt? Kanske har hon äntligen förstått vem det är som bestämmer!, skulle inte tro det ;) När hon sov hann jag med att kolla på min favorit-film - lite fredagslyx. Nu är det dags att stänga ner datorn, packa i bilen och styra kosan mot Idre.

På återhörande och trevlig helg!

PS: kan tipsa om lite skön helgmusik. Har upptäckt Taylor Swift - en mycket duktig tjej som levererar skön musik!

1 kommentar:

  1. Taylor Swift är populär här i USA, så hon spelas på radio VÄLDIGT ofta här.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!