header

header

1 november 2009

Uppdrag utfört!

Nu är helgens stora projekt avklarat - tjohooo, gôtt, gôtt, gôtt! Jag har målat färdigt taken i både kommande sovrummet och matrummet! Så j-kla skönt! Måste säga att det här är första och sista gången jag kommer stå och måla ett tak som sitter på plats. Hade jag fått min vilja igenom så hade jag sluppit det men blev ju nedröstad att sätta upp färdiga panelskivor i taket. Ja, ja man kan ju inte få bestämma allt och jag måste väl erkänna (om än något motvilligt) att det blev finare med "riktig" panel i taket.

Har haft en riktigt bra helg även om jag tillbringat den mesta tiden på en stege. Har hunnit med att träna en del, fixa lite här hemma, vara ute, krattat löv, ätit god mat och myst till en mindre bra film "New in town". Skulle väl inte rekommendera den direkt men man fördrev ju lördagkvällen i alla fall. Emma har även varit på bio för första gången idag. Hon och pappa var på "Nicke Nyfiken 2" och det hade varit succé med popcorn och Mer-dricka.

Nu är det en ny vecka som väntar, vi får väl se vad vi ska hitta på - har ju en del att välja på att göra här hemma (om man vill). Sambon ska på kurs mån - tis så jag och Emma blir själva men det ska väl gå det också. Jag har i alla fall skaffat mig "sällskap" till i morgonkväll - har köpt Magdalena Graafs bok och Slash´s biografi - bra läsning att se fram emot.

PS: i fredags gick en av mina stora favoritfilmer på svt, "Smala Sussi". Tyvärr orkade jag inte se klart den men har ju sett den förut och fy fasen va bra den är. Ulf Malmroos är grym. Ser fram emot att se "Bröllopsfotografen"!

1 kommentar:

  1. Hej Carina!
    Kul att läsa din blogg och se vad ni hittar på. Jag och Erik var och såg "Bröllopsfotografen i onsdags.Många roliga skratt blev det. Bara att höra dialekten gör att man får lite hemlängtan och när de sjöng "Ack värmeland du sköna" blev det ju inte bättre. Ha det så jättebra så får vi ses nån gång framöver.
    Kram från din förra sambo Karin.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!