header

header

15 november 2009

Stress, sjukdom & Smålandsresa

Det har varit en minst sagt händelserik vecka som passerat. Mest har den tyvärr präglats av sjukdom: både Emma och jag har varit risiga. Emma piggnade dock på sig och har varit hyfsat pigg sen i tisdags. Själv så stressade jag runt som en tok för att hinna med allt som skulle fixas inför torsdagen då vi skulle åka till Småland. Under bilresan dit började jag få ont i huvudet och magen och väl framme så hade även frossa tillkommit när jag skulle gå och lägga mig. Fredagen hade jag tänkt träna och njuta av barnvakt i form av farmor och farfar men i stället blev det sängen för mig. Försökte vila så jag skulle bli pigg till lördagens kalas. Sambons mormor fyller 80 och det var den största anledningen till denna smålandsresa. Var piggare på lördag men idag under bilresan hem kom illamåendet, huvudvärken och en orolig mage tillbaka. Får väl hoppas att det är tillfälligt och att man är på fötterna i morgon.

Något som gått bra är bygget här hemma. När vi kom hem i dag var det färdigtapetserat över allt, all el var färdig, byggställningen ute var nedplockad (förhoppningsvis borta i morgon) och i kväll har sambon lagt golv i matrummet. Nu är det bara lister och foder kvar sen är det klart! Det känns så himla skönt, är så grymt less på att ha folk springandes här i tid och otid och att få städa var och varannan dag efter dem, men nu är det slut på det! Tjoho!



Så här såg matrummet ut för nå´n vecka sen och så här ser det ut idag.

Nu är det dags att invänta sporten och skidpremiären som varit i Bruksvallarna i helgen, sen blir det sängen för min del. Har börjat läsa böckerna i Twilight-serien (Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer) och det var länge sen jag kände en sådan besatthet över en bok - kan inte sluta tänka på den utan vill läsa, läsa, läsa hela tiden!

1 kommentar:

  1. Hejsan Carina! Hittade din blogg, kul! Allt bra med Er? Jag bor i Falun numera. Vi får ta och styra upp en liten träningstur tillsammans!

    Ha det så bra, kram Lotta Ekberg

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!