header

header

7 november 2009

Lut & läkarbesök.

Efter att ha torkat spyor och tvättat i 2 dagar och lillan inte ätit något så blev vi lite oroliga och var en sväng till farbror doktorn idag. Där konstaterades det att hon fått ett virus som satt sig på magen och det var därför hon varit så hängig och spytt. Vi har fått i henne lite kex och glass (och lite, lite mat ) så nu är hon piggare. Hoppas, hoppas, hoppas att det vänder nu och att hon börjar äta. Det är hemskt att se men på de dagar hon ätit dåligt så har hon gått ner i vikt en del (och det finns ju inte direkt mycket att ta av från början).

När det gäller "projekt utbyggnad" så går det sakta men säkert framåt. I dag har jag lutat golvet i sovrummet och sambon har flytspacklat i matrummet. Nu känns det verkligen som att vi kommer ro projektet i hamn och vara klara med god marginal innan 1 december. Men det är väl bäst att inte ropa hej allt för tidigt!

Känner mig lite piggare så i morgon blir det nog en löptur om jag inte blir sämre under natten. Är alltför rastlös för att inte träna. Nu är det dags att hänga tvätt (igen) och sen blir det nog en härlig lördagsrulle: The Proposal tror jag det var som ligger högst på listan idag. Härligt med en riktig filmkväll!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!