header

header

19 oktober 2009

VAB

I dag är jag hemma hela dagen. Emma har varit risig i helgen, trött, hängig och klagat på att hon inte mått bra samt haft ont i halsen. Så idag fick hon vara hemma och ta det lite lugnt. Själv tar jag det också lugnt för jag är grymt trött, det känns ungefär som att jag inte sovit på sisådär 5 år. Har massa saker som jag kunde ta tag i men jag har ingen lust så det får vara.

Helgens misson att hitta en vinterjacka har väl inte gått så bra. Har hittat en som jag fastnat för men problemet var att den inte fanns i min storlek. Får väl kolla runt lite om den kan finnas häromkring annars blir det väl att ringa till Karlstad och finns den där får väl mina kära föräldrar åka och köpa den. Fy vilket krångel, ska det verkligen vara så svårt att hitta en jacka??

Nu ska jag för femtielfte gången försöka lägga mig ner och läsa i min bok. Har det inte varit för att jag varit för trött så har det varit andra störmoment som gjort att jag inte kunnat ägna mig åt min favoritsyssla på sistone men skam den som ger sig! Vill läsa ut den jag håller på med så jag kan gå vidare till nästa, det finns ju en del att välja mellan: Slash (gitarristen i Guns´n´Roses) har ju kommit ut med en biografi, sen är jag lite sugen på Twilight-serien och böckerna som True Blood är baserade på och sen finns ju även.......... Ja, listan skulle kunna göras lång. Undrar när man ska få tid över till allt detta?

Nej, nu ska jag samla kraft så jag orkar ut och träna ikväll när sambon kommer hem.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!