header

header

29 oktober 2009

Lägesrapport.

Torsdag och helg igen - gud så gôtt! Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men det känns som att jag börjar komma i gamla gängor igen och få lite av min "vanliga" energi tillbaka . Nog för att jag är trött som ett as emellanåt men jag har börjat ta tag i saker och fixa igen och det känns skönt för det har varit ap-slött med det på sistone. I går målade jag t ex taket i nya sovrummet två gånger och har planerat att vara klar med det i morgon.Taket i nya matrummet är tänkt att klaras av i helgen. Sen är det "bara" att luta och såpa golvet, få upp tapeter och lister och sadla runt fönstren - sen är sovrummet nästan klart. I matrummet ska det läggas golv, sadlas runt fönster, taptetseras och måla taket förstås men det räknar jag inte för det är ju i princip klart :). Det var visst en hel del kvar innan det är klart men tanken är att det ska bli klart nu i november, vi får väl se om vi lyckas. Kommer min energi tillbaka i fullo så ska det väl vara en piece of cake!

I dag var det meningen att jag skulle vara själv hela kvällen = kunde inte ut och träna - PANIK!!!! Vad göra?? Som tur är har vi snälla grannar som kunde ställa upp och ta Emma när hon sov så jag fick en löprunda i skogen. Ett stort tack snälla Karin! Det är tur att man har goa vänner som kan hjälpa en när det kniper. Har inte hunnit med så mycket mer än att träna och handla idag. Att handla är i och för sig ingen lek numera när man har en liten hjälpreda med en mycket stark vilja med sig. I bland går det att lura henne så hon sitter i en vanlig kundvagn men sätter hon den sidan till och ska ha en egen vagn - då har man en mycket ångestladdad halvtimme/timme framför sig. Någon springer hit och dit, någon lämnar saker lite över allt, någon blir trött och orkar inte gå, någon blir arg och får ett raseriutbrott. Förstår inte var denna någon kan ha fått denna järnvilja ifrån?? Inte från sin kära mor i alla fall :) Nej, handla gör man helst ensam nu för tiden.

Nu är det snart dags för veckans höjdpunkt: kolla på favorit-serien på svt-play (kan inte hålla mig tills i morgonkväll då den går i repris på svt 24). I morgon är det städning (blä), träning och att måla tak som står på schemat, lite lek ska väl också hinnas med antar jag.

Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!