header

header

24 oktober 2009

Jakten är över.....

....bytet är fällt! Äntligen, jag har hittat en vinterjacka!!! Det är nästan så att man skulle göra ett kors i taket eller köpa en lott. I går åkte vi till Intersport i Falun (tack för tipset Sara) och där fanns den, jackan jag sökt med ljus och lykta efter och nu är den min! Så himla skönt att slippa frysa i vinter och nu kan jag sluta tjata om det här också :)

Livet har mest gått i en nedåtgående spiral den sista tiden men idag har jag bestämt mig för att nu ska det bli ändring på det och där med basta! Livet är för kort för att gå runt och oroa sig över diverse småsaker - som en god vän sa i sin blogg häromdagen. Hur som helst har jag redan gjort små förändringar och förhoppningsvis håller de i sig och blir fler vad tiden lider.

I morse var jag uppe med tuppen vid 5, inte frivilligt kan tilläggas men har man varit vaken i drygt en timme och försökt somna om så kan man lika gärna gå upp. Sagt och gjort, gick upp och tog tag i veckans skörd av tvätt som skulle strykas, städade hela huset och tränade - var klar med allt vid 10! Så hade man resten av dagen att förströ. Det var i och för sig inga problem: en liten sjuk 2-åring som skulle tas om hand, mat skulle handlas och lagas, ett besök till Kupolen klarades av - kom dock hem tomhänt, fick besök av goda vänner och snart är det dags för film. I dag har jag fått välja film och det blir en som jag velat se länge: Dumpa honom. En riktig tjejfilm men förra helgen genomled jag Fast & Furious, not my kind of cup of tea, så nu är det pay-back time.

I natt ska man ju förresten vrida tillbaka klockan 1 timme. Något jag personligen tycker är helt värdelöst. Varför kan det inte vara "sommartid" året runt? Nu blir det ju bara drygare. Man kommer få gå upp 1 timme tidigare (så nu vaknar man väl vid 3) och det kommer bli stupmörkt tidigt på eftermiddagarna - man kommer att leva i ett mörker - men då får man tänka positivt. Jag jobbar ju halvtid och kommer faktiskt att ha en chans att få lite dagsljus om dagarna och det är det ju inte alla som får. Som ni kanske märker är det en förändringens vind som börjat dra igenom hemmet!

En riktigt go helg önskar jag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!