header

header

21 oktober 2009

En helt vanlig onsdag.

Jaha, så sitter man än en gång framför datorn och slösurfar. Borde göra lite mer vettiga saker men lusten försvann i takt med att vädret blev gråare och tristare ute. Att man ska vara så påverkad av vad det är för väder ute, när man är inne? Mycket mystiskt som vår vän Kråkan i Mamma Mu skulle uttryckt det. Det är inte bara lusten att göra något som fattas. Snickarna är här igen och fixar och bygger med vår utbyggnad. Det känns liksom inte riktigt läge för att dra igång och storstäda och putsa här inne när dom snart ska såga upp hål i väggen och det (till min stora fasa) kommer att damma. Inte så kul om man precis har storstädat och gjort fint - så det skjuter jag helt enkelt på framtiden.

Jag har ju fortsatt min stora jakt på en ny vinterjacka och det verkar tyvärr som att jag kommer att få frysa i vinter - i alla fall om jag ska gå efter utbudet här i Borlänge och Falun (borde kanske bege mig ut på nya jaktmarker). Hittar jag en jacka som jag kan tänka mig - antingen finns inte storleken eller så är den så j-kla dyr. Känner att jag inte har lust att lägga flera tusen på en jacka. Om någon har tips var man kan hitta en svart parkas med pälskrage i storlek 34/36 till vettigt pris så mottages det tacksamt!

Nu ska jag försöka att slita mig från datorn och lägga upp fötterna i soffan och slappa lite innan det är dags att leka igen. Har funderingar på att ta med mig trollet till Bergebo och testa om man kan gå skidgång och hon leker i slutet av backen. Får väl se om jag vågar vara så "wild and crazy." I kväll är vi själva då sambon ska på hockey, Mora - Leksand tror jag att det var. Har ingen direkt koll, är ju inte känd för att vara en stor suporter av lagidrott (läs fotboll och hockey).

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!