header

header

29 september 2009

Värmlandsbesök!

Sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma. Dom ska vara här hos mig och Emma i en dryg vecka när sambon har styrt kosan och cykeln till Italien. Det är skönt med lite sällskap och hjälp, det är inte helt lätt att få dagis, jobb och fritid att gå ihop om man är ensam och sen är det ju ett stort plus att man har sällskap när man kommer hem också!

Livet rullar väl på tycker jag. Fortfarande ett streck över förmiddagarna som enligt mig inte existerar på riktigt. Eftermiddagarna och kvällarna är det desto mer att göra och hinna med - det är väl det som kallas vardag för gemene man skulle jag tro. Har inte konstaterat om jag är så värst bra på det där med vardag, i alla fall inte när en stor del av den är trist. Har funderat mycket över när man ska komma på vad det är som man verkligen vill göra med sitt liv. Borde man inte ha ens en liten aning när man är över 30? Har inte kommit fram till något bra ännu så jag får väl fundera vidare.......

Bygget går framåt, tack o lov, börjar bli lite less på det nu men det ska bli skönt när det är klart och det blir tyst här i huset. Att man i alla fall har en möjlighet att stänga om sig och vila när man kommer hem - inte direkt möjlighet till det just nu - men det kommer!

Nu ska jag lägga upp fötterna i soffan och surfa runt lite - aktiv vila - innan det lilla yrvädret vaknar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!