header

header

13 september 2009

Gokart & björnpark.

En fullspäckad helg är till ända, vi har haft minst sagt fullt upp. I fredags var det veckostädning och play-date med massa kompisar på förmiddagen som stod på schemat. Eftermiddagen tillbringade vi ute. Lördagen bjöd på en härlig löptur i skogen och ett besök på Kupolen på förmiddagen. När Emma sov blev det soffan och en tidning för mig - försökte sova men att slappna av tillräckligt mycket är tyvärr en omöjlighet för mig, något som är drygt eftersom jag inte sover på nätterna heller. På eftermiddagen följde vi med sambon och hans kompisar när dom skulle åka gokart. Det var inte utan att man blev lite sugen att köra själv men kanske inte i det sällskapet :) Jag och Emma for hem lite tidigare och fixade middagen till kvällen. Vi hade kompisar här och det blev god mat och en massa skratt - precis som det ska vara!

I morse packade vi in oss i bilen och styrde tillsammans med några kompisar kosan mot Orsa, Grönklitt och Björnparken. Det var verkligen superkul och fint där. Vi såg lodjur, vargar, berguv, brunbjörn, isbjörn och en annan slags björn som kan bli upp till 3 meter hög när den står på bakbenen och väga upp till 900 kg!!! Inte en liten nalle man skulle vilja sitta och gulla med precis. Vår brunbjörn såg pytteliten ut i jämförelse med den här bjässen. Såg tyvärr inga tigrar vilket var min önskan då jag är ganska fascinerad av dessa vackra kattdjur. På väg hem svängde vi förbi Mora och hälsade på några kompisar i deras nybyggda hus vid Orsasjön. Oh my god vilket hus säger jag bara!

I det stora hela har det varit en bra helg men nu när den snart är till ända sitter man här med ångest och dåligt humör igen. Jag har alltid hatat söndagkvällar, redan när jag gick i skolan och kan ju bara säga att min kärlek till söndagar inte direkt har växt den senaste tiden heller.

Till veckan känns det som att den verkliga hösten börjar, i alla fall om man kollar i tv-tablån. Det är en massa program som börjar och som man säkert kommer följa. I morgon är det dags för Svenska Hollywood-fruar, måste verkligen kolla och se vad det är, på tisdag är det Superstars, sen är det ju Idol, True blood och en hel hoper med serier som man säkert skulle vilja se. Om man inte ser upp kan det bli en höst i tv-soffan :)

Kram till alla nära och kära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!