header

header

4 september 2009

Fredag.

Så var ännu en vecka till ända och en ny helg i antågande. Trots det dåliga vädret och dotterns uppvaknande på fel sida efter middagsluren har det varit en riktigt bra dag - det var ett tag sen jag kände så. I morse fick vi ett sms från en mamma-kompis som undrade om vi ville komma dit på lite lek och fika. Det ville vi kan meddelas - har knappt varit av tomten på hur länge som helst känns det som. Efter det blev det en snabblunch och sen for vi i väg och köpte garn till mitt nästa stickprojekt. Ska försöka mig på en tröja till Emma. Vi får väl se hur det går.......... mamma, du sitter väl klistrad vid telefonen nu? :) I eftermiddags aktiverade vi oss med att baka en päron- & ingefärskaka och lagade mat till sambon kom hem (det senare hör inte till vanligheterna att jag gör men va f-n, det är ju fredag).
Har fått lite hintar om att det finns önskemål om att jag ska lägga ut lite bilder på mina stickprojekt. Så håll till godo.
Till vänster syns två mössor jag stickat till Emma - en "Pippi"-mössa & en "Norsk"-mössa. Till höger är den axelvärmare som resulterade i en het telefonkontakt med min mamma innan jag kom igång :) - men nu är den klar!


Ha en riktigt trevlig helg för det tänker jag ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!