header

header

20 september 2009

Bok & bio.

Har verkligen haft en superhelg i nästan alla avseenden. Solen har värmt mig när jag suttit ute och sträckläst Läckbergs Fyrvaktaren. Jag säger bara: Läs den!!! Det var länge sen jag läste en så bra bok, kunde verkligen inte lägga den ifrån mig och när jag inte läste så hade jag den ständigt i tankarna. I morse avverkade jag dom sista sidorna och nu känns det lite tomt men jag hittar nog något nytt att sätta tänderna i snart :).

Det har varit en helg i firandets tecken. Vänner har varit här på middag och fika men även hjälpt till med bygget - supertack! Vi har även haft farmor och farfar här som tagit hand om Emma och skött markservicen - så himla skönt att kunna slappna av ordentligt. Kanske var det detta faktum som gjort att jag varit helt sänkt hela helgen. Det var länge sen det gick så tungt att träna och sedan jag var så fruktansvärt trött men förhoppningsvis ska helgens vila ge resultat och man får känna sig pigg igen.

I eftermiddags passade jag och Marcus på att gå på bio. Det blev Flickan som lekte med elden och jag kan säga att jag inte blev besviken. Den skilde sig avsevärt från första filmen men den var superbra. Så den här filmen kan jag varmt rekommendera I morgon är det ny vecka igen med allt vad det innebär och fram emot eftermiddagen kom mycket riktigt den vanliga ångesten smygande. Ska försöka sticka lite på Emmas kofta som jag håller på med. Det har inte blivit många varv dom senaste dagarna med det är dags att ändra på det.

Tack å hej leverpastej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!