header

header

6 september 2009

Söndagkväll.

Äntligen! I dag kunde jag ut i skogen och springa! Det är helt sjukt vad det är skönt att springa, att bara släppa tankarna fria, låta benen gå av sig själva och känna den där goa känslan när det bara flyter på. Just den känslan upplever man kanske inte så ofta men när den väl infaller kan man leva på den länge. I dag var det kanske inte just den känslan som uppnåddes men det gick ganska bra med tanke på att jag varit förkyld och det är huvudsaken. Det blev även ett löppass för Emma då hon och sambon var med till skogen när jag tränade. Det ska börjas i tid :)

Har även hunnit med att vara lite pysslig/huslig av mig. Har gått och gett kuddarna i soffan hemma det onda ögat under en längre tid så i dag tog jag mig i kragen och for och inhandlade tyg till nya kuddfodral. Väl hemma satt jag och sydde i nästan två timmar och det resulterade i 6 nya fodral. Har inte bestämt mig om det blev som jag tänkt mig ännu, får väl fundera lite och se vad jag kommer fram till. Solen tittade ju äntligen fram i eftermiddags så då var det hög tid att dra fram gräsklipparen. Fattar inte hur det kan växa så ofantligt som det gör, det är ju inte så att vi är "duktiga" och gödslar precis men det kvittar, jag tycker det är ganska skönt att klippa gräset och gå och filosofera lite.

Så var den här helgen till ända, den har varit riktigt bra måste jag säga. Har försökt att tränga bort alla tankar på morgondagen, har väl lyckats sisådär. Vi får väl se om jag lyckas tränga bort tankarna även i natt eller om det blir ett vrak som stiger upp i morgon.
Bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!