header

header

15 augusti 2009

Ny "familjemedlem".

En sak jag lärt mig är att när man lever tillsammans med min sambo så kan man aldrig ha en bil för länge. Vet inte hur många bilar jag/vi haft sen vi blev tillsammans. Man hinner då aldrig tröttna det är ett som är säkert!

För drygt en vecka sedan så sålde vi min kära racerbil, en Skoda Octavia RS. Lite trist för det var en bil med klös i men inte särskilt ekonomisk. Men visst är det skönt med en bil där det händer något när man trampar på gasen. Med min första bil grön-bilen (en grön Polo) fick man lov att planera en omkörning i god tid och ha fri sikt i minst en kilometer för att vara säker på att komma förbi :) Trots det så var jag allt lite ledsen när det var dags att säga hej då till den. Efter den så har jag som sagt haft en del bilar: Saab, Golf, Opel, Skoda etc. Efter senaste försäljningen har jag haft lite panik över att vi inte skulle hitta en ny bil men så härom dagen hittade vi en superfin bil som vi var och tittade på i förmiddags. En Saab 9-3!!! Min drömbil!!! Och på torsdag nästa vecka ska den bli min (om allt går bra är väl bäst att tillägga). Min sambo har haft så roligt åt mig när det gäller just drömbilen. Andra brukar ju ha lite mer exklusiva bilar som drömbil men inte jag inte. Jag har allt hållit fast vid Saab så ni kan lita på att jag öppnar famnen och hälsar nya familjemedlemmen välkommen på torsdag! (bilder kommer att publiceras det lôver ja)

Vi har även hunnit med lite mindre inköp. Upptäckte lagom till att inskolningen börjar på måndag att Emma inte hade några bra höstskor. Det var bara att åka till Kupolen och köpa ett nytt par. Fattar verkligen inte hur mycket lillan har växt i sommar. Får väl bara hoppas att hon hinner använda de byxor jag köpt tidigare i sommar.

Annars kommer det bli en lugn kväll i tv-soffan. Jag har verkligen noll energi för tillfället, så det lär väl bli en tidig kväll i dag också. Får nog lov att ta en tur till hälsokostaffären på måndag och se om det finns några pigg-piller att stoppa i sig.

Ha en bra fortsättning på helgen!

Tschüs (hej då på tyska)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!