header

header

20 augusti 2009

Nu är den här!!!!!!

I dag kom den, med hemleverans och allt! Min bil, min Saab 9-3. Dagens höjdpunkt vill jag lova. Vi får väl se om jag hinner med någon provtur, det har varit en ganska hektisk dag som tack och lov snart är till ända.

Allt började redan i morse då jag skulle ut och träna tidigt på morgonen eftersom Marcus skulle lämna på dagis och jag hämta. Stack upp till Bergebo och sprang, tyckte det var trist så jag åkte hem och spände på mig rullisarna i stället - crosspass, det var inte igår. Kom hem vid 9.20, skulle hämta Emma vid 10 - gott om tid, trodde jag. Kom ju på den briljanta idén att jag minsann skulle dammsuga innan jag hoppade i duschen. När jag var klar var jag ju tvungen att stretcha, detta i förebyggande syfte för att kunna gå i morgon. Kollade klockan och såg till min fasa att den var 9.50, vet av erfarenhet att det tar minst 10 min på min oväxlade cykel till dagiset. Det var bara att slänga på sig kläderna, dra ut cykeln och trampa på. Jag hann i tid men var tvungen att ta en snabbsväng in på toaletten och torka lite svett innan jag gav mig till känna. Så kan det gå! Allt hade hur som helst gått jättebra även idag och fröken var imponerad av Emma som redan kunde namnen på alla fröknarna och kompisarna! Emma konstaterade även idag att hon ville åka hem och kunde inte dra mig därifrån snabbt nog. Vet inte riktigt hur man ska tolka det??

Resten av dagen har gått i ett: en vråltrött tjej som inte alls varit på humör vare sig innan eller efter sin sovstund, en trött mamma som hunnit sitta ner ett litet tag och vilat sina trötta ben, hemleverans av bilen, besök av kompisar och mera skrik och trötthetstecken i kväll. Tur att det snart är helg och två relativt lugna dagar som väntar. Vi har kalas att se fram emot både på lördag och söndag, förhoppningsvis ska vi väl hinna med och vila lite också. Känner att det är välbehövligt nu efter x antal sömnlösa nätter och fartfyllda dagar.

Ska nog ut och fräsa lite med pärlan en sväng! Pappa, har du tänkt på en sak: nu är jag inne på min andra Saab och du har fortfarande din bil kvar. Är det inte dags att slå till snart??

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!