header

header

6 augusti 2009

Grävmaskin & jordgubbssaft.

I morse vid 7 kom grävaren och började gräva för grunden. Sen har det grävts och mullrat hela dagen och jag gissar att en del grannar blev störda i sin morgonsömn, sorry! Det ska erkännas att jag har oroat mig en del för trädgården men det verkar som att den inte kommer att förstöras allt för mycket. Det mesta verkar gå att fixa till relativt smärtfritt och det är skönt! Redan i morgonkväll kan vi nog ta oss an den så då har man att göra i helgen, om man skulle oroa sig för att bli sysslolös :)

Efter att jag varit ute och tränat (vågade mig till Bergebo trots måndagens fadäs men i dag blev det flera varv på 5:an där jag hittar) fick jag ett ryck och kokade saft! Hemmagjord jordgubbssaft, det går inte av för hackor, mumma! Det var dagens största ansträngningar , i övrigt har jag mest varit ute i solen. Har tom kunnat ligga ute i min däckstol och läsa, vilken lyx! Lillan tog en rejäl tupplur mitt på dagen och det var skönt för både henne och oss. Efter mellis fick vi med oss grannarna till Långsjön och svalkade av oss. Välbehövligt för i dag har det varit grymt varmt ute. Hoppas inte att det blir lika varmt på lördag när vi ska på bröllop. Då är risken stor att man kommer att flyta bort i sin klänning men jag ska inte klaga, det är ju värre om man är kille och ska ha kostym. I bland har det sina fördelar att vara tjej :)

I morgon ska jag kanske ta en tur till Falun. Är sugen på att starta upp ett nytt stickprojekt. (om någon är sugen på att sticka finns kanonbra mönster och beskrivningar som är gratis på http://www.garnstudio.se/). Sen kommer ju mamma och pappa i morgon eftermiddag, jippi!!!!

Så här såg lillan ut i gårkväll när hon somnat med vällingflaskan i munnen. Snacka om helslut!

1 kommentar:

  1. Kul att det äntligen blir bröllop, hoppas att ni får roligt. Lova att hälsa så mycket från mig!!

    Det låter även spännande med utbyggnaden. Jag blir så nyfiken. Men du, nu vet du hur jag har känt hela tiden när vi haft massa maskiner som dundrat runt på gården och i huset hemma, känns inte kul att behöva störa grannarna. Skicka lite bilder så jag får se!!
    Många kramar

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!