header

header

19 augusti 2009

Det rullar på.

Nu är inskolningen igång på allvar känns det som. I morse lämnade jag Emma ensam för första gången och det gick hur bra som helst. Vi hade pratat om att hon skulle vara där själv och att jag skulle komma och hämta henne efter en liten stund. Fick en kram och ett hej då och sen var det bara att gå. Lite kändes det allt att lämna henne där, hon är ju trots allt inte mer än 2 år. Vad gjorde jag då under den timme jag skulle fördriva? Jo, jag fick väl ta en tur till Coop - ville ju inte vara för lång borta i fall mobilen skulle ringa. Skulle ha köpt tofflor men det blev 2 vita korgar och en skvallertidning i stället. Kollade på klockan, 20 minuter hade gått. Vad skulle jag nu hitta på? Åkte tillbaka till dagiset och satte mig på parkeringen och läste min skvallertidning. Kände mig lite lagom fånig men tiden gick ju i alla fall. När jag hämtade Emma möttes jag av: "nu åker vi hem mamma"! Det hade gått jättebra och hon hade inte varit ledsen - så himla skönt!

Resten av dagen har vi tillbringat ute, vem vill vara inne när det är så här fint väder? Nej, det fick bli lite rensning i trädgården med ofrivillig hjälp från min lilla skugga. I dag har det varit extremt men det är väl inte så konstigt med tanke på den omställning som råder i hennes liv. När Emma sov hade jag tänkt sitta och njuta i solen men knäpp som man är började det krypa i kroppen så fort jag satte mig. När ska jag lära mig att slappna av?? Sagt och gjort - det blev till att dra fram gräsklipparen och klippa gräset. Passade även på att hoppa lite på studsmattan när jag hade chansen att ha den för mig själv. Sambon kom hem tidigt idag så jag skulle kunna träna tidigt men tack vare våra snälla grannar som ställde upp som barnvakt kunde vi träna tillsammans! Ett stort tack till er! Det blev ett cykelpass som hette duga, vill tillägga att sambon har en racer och jag en mountainbike.

I morgon är det sambons tur att lämna vilket innebär att jag får träna på morgonen, jippi! Om benen känns fräscha så blir det nog en tur i Bergebo.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!