header

header

9 augusti 2009

Bröllop - igen!

Av någon konstig anledning blir det alltid stress och jäkt när vi ska iväg någonstans. Vet inte riktigt vad det beror på. Jobbigt är det för är det något jag verkligen avskyr så är det att vara ute i sista minuten.

I går skulle vi på bröllop igen, vårt andra den här sommaren. Den här gången var det våra vänner Anna och Janne som skulle gifta sig. Förutseende som jag var stack jag ut och tränade redan vid kl 8 på morgonen - var väl lite väl tidigt ska erkännas för kroppen hade inte riktigt vaknat men jag fick ju träna i alla fall. Väl hemma igen kom jag på att jag inte hade några örhängen som passade till min klänning. Vad gör man när man glömt en så´n viktig sak? Jo, fick väl knåpa lite själv och vips så var det fixat. Efter det vet jag inte riktigt vad som hände bara att det blev stress och jäkt med fix och trix innan vi kom iväg. Den här gången började jag att fixa till mig redan en hel timme innan vi skulle åka men vad hjälpte det. Det blev tidsnöd nu också av någon konstig anledning?? (kan det kanske bero på att man passerat 30-strecket?) Sambon kom på att han skulle skriva ut ett tal som han skulle ha med sig. Vad händer då? Skrivaren är inte riktigt med på noterna så 10 min innan vi ska åka står man svettig och försöker få igång den (frågan man ställer sig i det här läget är: varför hade man inte kunnat gjort det här lite tidigare, typ kvällen innan eller på morgonen?). Till slut insåg jag att det här går inte utan det är bara att strunta i det. Som tur är så brukar ju min sambo inte ha några problem med att vara spontan när han ska hålla tal så det löste sig i alla fall. Vi kom väl i väg "bara" 10 min för sent så vi hann till kyrkan den här gången också och hade en kanontrevlig och kul fest. Tack Anna och Janne och ett stort GRATTIS!

Nu är det dags att gå ut och njuta av det fina vädret. Det gäller att passa på för vem vet hur länge det varar? I morse hann jag med en tidig morgonpromenad och då kändes det att hösten är på intågande. Luften var klar och kall och så där frisk som den bara kan vara på hösten. Härligt!

PS: min klänning som jag har på bilden hittade jag på Kosta Outlet. Ett riktigt kap!

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni hade det roligt igår! Brudparet ser ut att vara jättefina och likaså du, snygging :-)
    Saknar dig! Många kramar Emma
    (ps du kan väl skicka en större bild på dig och din klänning för det syns inte så bra i bloggen, jag vill ju så gärna se dig i din snygga blåsa) Kram igen

    SvaraRadera
  2. Nä, det gick ju att klicka på bilden tillslut, så nu såg jag sngg-klänningen ;-)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!