header

header

29 juli 2009

Ute på vägen igen......

Efter några lugna och sköna dagar här i Fagerås är det dags att rulla lite på vägarna igen. Jag och Marcus ska åka på en liten mini-semester till Stockholm nu i kväll. Vi har planerat in ett besök på Fjäderholmarna där vi ska se Bruden som visste för lite. Vi blir borta till fredag förmiddag och Emma ska vara själv med mormor och morfar. Det är första gången som vi lämnar henne i flera dagar och det känns lite i hjärtat ska erkännas men det kommer att gå bra, det vet jag innerst inne. Tror att både hon och vi behöver vara i från varandra lite, att få längta lite efter varandra. Som det är nu så tar man henne nog lite för given. Det ska bli skönt att få känna att man saknar henne. Annat lär det ju bli till hösten när det blir dagis för henne och dags för mig att börja jobba igen. Usch och fy, jag längtar INTE efter hösten i år!

Jag har ju varit hemma med Emma i över 2 år och jag är supertacksam och lycklig att vi haft möjligheten att vara hemma så länge. Under de här åren har jag funderat mycket över vad jag ska göra med mitt liv. Trots många tankar så har jag inte kommit fram till vad det är jag vill göra. Tror att jag skulle vilja syssla med något kreativt, få arbeta och göra verklighet av alla mina idéer men vet som sagt inte hur det ska gå till ännu. Har väl förhoppningsvis några år till på mig att komma fram till vad jag ska göra med mitt liv :) En förutsättning för att kunna göra något sådant är ju ekonomi och är man inte ekonomiskt oberoende är det ju inte så lätt. Men vem vet, en dag kanske det är min tur att kamma hem en riktig storvinst, den som lever får se!

Nu ska jag packa det sista, umgås och pussa lite på Emma innan det är dags att än en gång sätta sig i bilen och göra en resa.

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni får det underbart och skönt i skärgården! Önskar er en trevlig resa och härligt sommarväder. Många kramar!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!