header

header

20 juli 2009

Boktips!

De flesta som känner mig vet ju att jag är en bokmal av stor kaliber. Älskar att ligga i sängen, på stranden, sitta inne när regnet öser ner eller bara i soffan och softa med en bok. När man hittar en bok som stänger ute världen och sluter in en i sin handling, då är lyckan gjord. Jag har alltid älskat böcker och kommer troligen fortsätta med det resten av mitt liv. Det verkar även som mitt intresse för just böcker har smittat av sig på min lilla dotter. Hon vill ofta att man ska läsa för henne och hon sitter även själv och bläddrar eller läser för dockan eller vem som råkar vara i närheten. Hoppas att det håller i sig för då har hon en helt underbar värld att utforska.

Tänkte tipsa om en riktigt bra bok jag läste nyligen. Den heter "Livets aviga och räta" och är skriven av Kate Jacobs. Den handlar om Georgia som driver en garnaffär på Manhattan. I denna affär samlas kvinnor med olika bakgrund men med ett gemensamt sökande efter vänskap. Boken finns på http://www.adlibris.com/ och jag kan lova att den är läsvärd!

I kväll ska jag och Marcus på bio: Harry Potter och halvblodsprinsen. Det ska bli superkul och känner jag mig själv rätt så kommer jag garanterat att skrämma upp mig själv så jag inte kan sova efter filmen, men det är det värt! Vet ju hur jag blivit när jag har läst böckerna - det är väl i stunder som dessa som det är lite jobbigt med livlig fantasi :) Hur som helst så återkommer jag med en recension av filmen i morgon. Nu ska jag försöka läsa lite innan Emma vaknar och det är full fart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!